Beleef de Limburgse film! Limburg Film Office maakt de Limburgse film, Limburgse filmmakers en Limburgse verhalen zichtbaar voor een breed liefhebbers-publiek.

Dit doen we door jaarlijks diverse activiteiten te organiseren met partners zoals omroep L1, het Limburgs Museum en de video-on-demand dienst CineMakers. Ook publiceren we maandelijks een nieuwe aflevering van de podcast ‘Limburg FilmCast‘ en gaan we op momenten in gesprek met makers. Op deze pagina vind je meer informatie over al onze publieksactiviteiten, en kun je als toetje ook een wisselende selectie films die met steun van het Limburg Film Fonds zijn gemaakt gratis bekijken, naast interviews en andere video’s die het verhaal van de Limburgse film(sector) vertellen.

ACTIVITEITEN

SAMENWERKEN?

Interesse om er samen voor te zorgen dat de Limburgse films, makers en verhalen de hele samenleving bereiken? Naast onze jaarlijks vaste samenwerkingen met omroep L1, het Limburgs Museum en video-on-demand platform CineMakers, zijn we altijd op zoek naar meer partners om de Limburgse Film het podium te geven dat ze verdient. Ideeën voor een samenwerking? Neem contact met ons op!

DE PODCAST VAN LIMBURG FILM OFFICE

LIMBURG FILMCAST

Iedere tweede donderdag van de maand gaat Wouter Greven in gesprek met makers wiens project door het Limburg Film Office ondersteund wordt. Maak kennis met de makers en projecten en laat je inspireren!