Medio juni zijn de regelingen voor de najaars-call van het Limburg Film Fonds bekendgemaakt en inmiddels is ook de adviescommissie aangesteld, samengesteld uit de poule van leden uit de Externe Adviescommissie Film. Drie leden van de Externe Adviescommissie zullen in eind september met makers in gesprek gaan, de ingezonden aanvragen beoordelen en advies geven over welke aanvragen financiële ondersteuning dienen te krijgen vanuit het fonds.

De commissieleden

Het eerste commissielid dat we welkom heten voor de najaars-call is Veerle Cima. Veerle is werkzaam in het Art Department, als Art Director en Rekwisiteur. Tevens is ze grafisch onderlegd en in het bezit van veel ervaring in het ontwerpen van grafische props. Het tweede lid van de commissie is Jonathan Wanders, een kunstenaar gevestigd in Noorbeek, waar hij werkt aan onder andere installaties en architecturale werken. Tenslotte is er nog Richard Dols, onafhankelijk documentairemaker en sinds kort ook filmprogrammeur bij De Domijnen.

Het klappen van de zweep

De leden van de Externe Adviescommissie Film geven onafhankelijk advies over de binnengekomen aanvragen bij het Limburg Film Fonds. De samenstelling van de commissie wisselt per aanvraagronde. Makers krijgen voorafgaand aan de vergadering van de commissie de kans om met leden van de adviescommissie in gesprek te gaan, om zo hun project en ambities toe te lichten.

Filmplan indienen?

Wil je een filmplan indienen? Je hebt tot en met 10 september! Klik hier voor alle actieve calls!

MORE NEWS