Afgelopen zomer zijn de regelingen voor de najaars-call van het Limburg Film Fonds bekendgemaakt en inmiddels is ook de adviescommissie aangesteld, samengesteld uit de poule van leden uit de Externe Adviescommissie Film. Drie leden van de Externe Adviescommissie zijn momenteel de ingezonden aanvragen aan het beoordelen. Zij zullen advies geven over welke aanvragen financiële ondersteuning dienen te krijgen vanuit het fonds.

De commissieleden

Emma-Rose Thompson is het eerste externe adviescommissielid. Zij is een freelancer in de filmindustrie en houdt zich onder andere bezig met scenarioschrijven en productie. Het tweede lid van de commissie is Jonathan Wanders, een kunstenaar gevestigd in Noorbeek, waar hij werkt aan onder andere installaties en architecturale werken. Tenslotte is er nog Nicole Jachmann, bekend als regisseur van onder andere Schaduwjager (2018) en Funkele (2021).

Extra informatie

De leden van de Externe Adviescommissie Film geven onafhankelijk advies over de binnengekomen aanvragen bij het Limburg Film Fonds. De samenstelling van de commissie wisselt per aanvraagronde.

MORE NEWS