Enkele weken geleden zijn de regelingen voor de voorjaars-call van het Limburg Film Fonds bekendgemaakt en inmiddels is ook de adviescommissie aangesteld, samengesteld uit de poule van leden uit de Externe Adviescommissie Film. Drie leden van de Externe Adviescommissie zullen de ingezonden aanvragen gaan beoordelen. Zij zullen advies geven over welke aanvragen financiële ondersteuning dienen te krijgen vanuit het fonds.

De commissieleden

Janneke Swinkels is het eerste externe adviescommissielid. Janneke is vooral bekend als animatie- en documentairemaker, van onder meer Mijndert en Zwermen (in pre-productie). Het tweede lid van de commissie is Meike van Zandvoort, een cultureel veelvraat met ruime ervaring in de kunst- en cultuursector en journalistiek. Het derde lid voor deze aanvraagronde is Michel Rensen, programmeur van onder meer Leiden Shorts.

Extra informatie

De leden van de Externe Adviescommissie Film geven onafhankelijk advies over de binnengekomen aanvragen bij het Limburg Film Fonds. De samenstelling van de commissie wisselt per aanvraagronde.

MORE NEWS