Vorige maand zijn de regelingen voor de voorjaarscall van het Limburg Film Fonds bekendgemaakt en inmiddels is de call gesloten. Ook voor deze ronde is een adviescommissie aangesteld, samengesteld uit de poule van leden uit de Externe Adviescommissie Film. Zij zullen advies geven over welke aanvragen financiële ondersteuning dienen te krijgen vanuit het fonds.

De commissieleden

De commissie bestaat uit Nicky Onstenk, Veerle Cima en Nicole Jachmann. Nicky Onstenk is producent bij IJswater Films en produceerde, onder andere, Uitchecktijd (2022) en Magma (2023). Veerle Cima is werkzaam als art director in de (brede) filmscetor. Tevens is ze grafisch onderlegd en in het bezit van veel ervaring in het ontwerpen van grafische props. Tenslotte is er nog Nicole Jachmann, bekend als regisseur van onder andere Schaduwjager (2018) en Funkele (2021). 

De drie leden van de adviescommissie komen 13 mei bijeen en zullen vervolgens adviezen uitbrengen over de binnengekomen aanvragen. In dezelfde week nog ontvangen aanvragers het besluit in hun mailbox. Eind mei volgt vervolgens de officiële beschikking met (korte) motivatie.

MORE NEWS