Na geslaagde edities in Brabant en Noord-Nederland, vindt op 22 maart de volgende DutchCulture on Tour volledig online plaats. Kom je uit de provincie Limburg en heb je een vraag over internationaal werken? Hoe vind je bijvoorbeeld professionele partners in Duitsland of België? Welke mogelijkheden zijn er voor de amateurkunst? Of hoe kan een residentie je buitenlandse netwerk helpen vergroten?

Wat houdt het in?

Tijdens DutchCulture on Tour Limburg kun je online panelgesprekken bijwonen waarbij we aan de hand van concrete projecten en samenwerkingsverbanden uit zowel de professionele als amateurkunstsector kansen en uitdagingen bespreken als het gaat om internationaal werken. Ook kun je korte webinars volgen over specifieke financieringsmogelijkheden voor grensoverschrijdende projecten en kun je een een-op-een adviesgesprek aanvragen bij een van de adviseurs van DutchCulture.

Filmmakers

Dit laatste is ook interessant voor filmmakers en filmorganisaties. Je kunt bijvoorbeeld een gesprek aanvragen met de Creative Europe Media Desk NL om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot subsidies vanuit het Creative Europe-programma van de EU. In de periode 2021-2027 is extra geld vrijgemaakt voor de culturele en creatieve sector.

Tijdens de plenaire sessies zal directeur Guido Franken van Limburg Film Office aanschuiven om mee te praten over samenwerking binnen de Euregio.

Meer weten?

Benieuwd naar het volledige programma? Klik dan hier door naar de site van DutchCulture!

MORE NEWS