Vanaf 23 juli tot en met 24 augustus 2020 kun je je aanvraag indienen voor het Limburg Film Fonds. Voor makers met vragen betreffende de regelingen en voorwaarden organiseert het Limburg Film Office in augustus drie digitale inloopspreekuren.

Digitale inloopspreekuren

Op de volgende data worden digitale inloopspreekuren verzorgd. Indien u hier gebruik van wilt maken, stuur dan een mail naar fonds[a]limburgfilmoffice.nl, geef uw voorkeursdatum aan en binnen welke regeling u voornemens bent in te dienen. U kunt zich aanmelden tot 6 augustus, 18.00 uur. Uiterlijk 10 augustus 12.00 uur ontvangt u de uitnodigings-link met datum en tijd voor uw gesprek. Per maker wordt +- 25 minuten gereserveerd.

  • 14 augustus, 10.00-12.00 uur
  • 17 augustus, 11.00-13.00 uur
  • 20 augustus, 11.00-13.00 uur

Limburg Film Fonds

Limburg is the place to be voor filmmakers die ruimte en middelen zoeken om hun projecten te verwezenlijken. Naast een stevige regionale infrastructuur voor film waarin veel aandacht is voor educatie, talentontwikkeling en presentatie, biedt Limburg als enige regio in Nederland makers ook financiële ondersteuning middels het Limburg Film Fonds, onderdeel van het Limburg Film Office. Er is ondersteuning mogelijk voor zowel korte als lange producties, de ontwikkeling van producties en innovatieve (onderzoeks)projecten middels een incubator-regeling. Het Limburg Film Fonds staat open voor Limburgse filmmakers en filmmakers waarvan hun project (deels) in Limburg geproduceerd wordt.

Klik hier voor alle regelingen.

MORE NEWS