Heb jij een plan voor een webdramaserie en interesse in een scenarioregeling met workshop? Schuif dan op vrijdag 19 februari van 10:30 tot 12:00 aan voor een Zoom-gesprek met het NPO Fonds. Daar ontmoet je het fonds en de omroepen, en hoor je meer over de webserieregeling en het workshoptraject dat daarbij hoort.

Webserieregeling – scenario met workshoptraject

Deze talentontwikkelingsregeling is opgezet voor teams (2-6 personen) die hun plan voor een sterk en eigentijds verhaal voor het web, en voor de NPO3-doelgroep van 13-25 jaar, willen ontwikkelen. Het team bestaat uit voornamelijk beginnende makers (scenario/research, regie, montage, production design, acteur, camera, productie, e.a.). Beginnende makers zijn voor makers die een eerder werk hebben gemaakt (film/video, commercials, videoclips, andere producties) of een av-opleiding hebben.

In het workshoptraject dat aan deze regeling vast zit, komen alle deelnemers drie weekenden in de periode van mei/september samen. De workshop is gericht op inspiratie, verdieping en uitwisseling, en er wordt ingezoomd op de unieke kenmerken en mogelijkheden van webseries en deze specifieke vorm van storytelling.

Aanmelden

Je kunt je nu alvast aanmelden via npofonds@npo.nl ovv ’19 februari’, je ontvangt dan tijdig een link voor de Zoommeeting in je mail. Heb je je niet vooraf aangemeld, dan kun je op de dag zelf de Zoomlink vinden op npo-fonds.nl. Heb je nu al vragen? Mail dan naar npofonds@npo.nl!

De deadline voor indiening is op 16 maart. Lees hier alles over de regeling.

MORE NEWS