Na de lancering van Limburg Film Office in de zomer van 2020 sprak de Raad van Toezicht de ambitie uit om uiterlijk voorjaar 2021 haar toezichthoudend orgaan uit te breiden naar vijf leden. Na een openbare vacature heeft dit in februari en maart 2021 twee nieuwe leden opgeleverd.

Profiel en samenstelling

Limburg Film Office streeft naar een diverse en inclusieve Raad van Toezicht. Bij de werving van nieuwe leden is hierbij extra gelet op gender, achtergrond en relevante (werk)ervaring. In februari en maart zijn respectievelijk Doreen Boonekamp en Marijke Prevoo toegetreden tot de Raad van Toezicht van het Limburg Film Office.

Versterking

Doreen Boonekamp, geboren in Heer (Maastricht), is voormalig directeur van het Nederlands Film Festival (2002-2009) en het Nederlands Filmfonds (2009-2019). Het afgelopen jaar is ze als interim-directeur verbonden geweest aan het Nederlands Film Festival en is ze voorzitter van de werkgroep covid19-protocol voor de audiovisuele sector. Doreen heeft als geen ander kennis van de trends en ontwikkelingen binnen de filmsector in zowel regionale, nationale als internationale context.

Studio_Elias_Doreen_ Boonekamp

Marijke Prevoo is media consulent en onderneemster verbonden aan Media INN. Als geboren netwerker en verbinder is ze betrokken bij veel media- en beeld-producties, vaak gericht op sociaal-maatschappelijke, innovatieve en/of educatieve impact. Met haar enthousiaste en frisse blik, biedt ze een bredere en innovatieve kijk op de audiovisuele sector.

Marijke Prevoo

Meer weten over de Raad van Toezicht?

De huidige Raad van Toezicht van Limburg Film Office bestaat uit vijf leden. Naast Boonekamp en Prevoo zijn sinds de oprichting vorig jaar actief voorzitter Ben Willems en leden Kasper Peters en Ben Verbong. Meer lezen? Klik hier.

MORE NEWS