Sem Wigman is in de eerste plaats creatief directeur bij Mockus, een communicatiebureau en productiebedrijf gevestigd in Heerlen. Hij ontwikkelt concepten, regisseert én produceert nu het nieuwe project van Jeroen Mourmans, getiteld Olli. Hierover, en over nog veel meer, wordt bijgepraat in de podcast.

Kindermenu

Over hoe Jeroen bij Mockus terecht kwam zegt Sem het volgende: “Ik ben een beetje een perfectionist, ik wil dingen graag heel goed doen. Kindermenu (korte film van Sem uit 2020, red.) was onze eerste korte film. Ik heb een jaar of vijftien geleden geroepen dat ik een echt reclamebureau ga bouwen in Limburg en zeven jaar geleden riep ik: er moet een echte filmproducent komen in Limburg. Dat is een moeizamere route dan de communicatietak, maar als ik dat eenmaal in mijn hoofd heb dan wil ik ook tot het uiterste gaan. En Kindermenu voelde echt als het eerste moment om te bewijzen dat we dat konden. Dus we hadden dat behoorlijk straks georganiseerd en daar kwam Jeroen op terug.”

Luister de podcast via Soundcloud of via Vimeo, hieronder.

MORE NEWS