De regelingen voor het Limburg Film Fonds 2021 zijn gelanceerd. Voorwaarden, aanvraagformulieren en deadlines – alles is terug te vinden via onderstaande linkjes.

Realisatie – Lange producties

Vanaf heden kun je als filmmaker een aanvraag indienen bij Limburg Film Office ter ondersteuning van jouw project. Per project kan maximaal €50.000 worden aangevraagd. Deze regeling is bedoeld voor filmmakers die professioneel in de filmsector opereren en zich verder willen ontwikkelen. De projecten zijn nauw verbonden met de provincie Limburg en de Limburgse filmindustrie. Zo dient de film (deels) in Limburg gedraaid te worden en dien je gebruik te maken van lokale cast en/of crew en faciliteiten.

Lees hier alle details en stuur je plan in.

Realisatie – Korte producties

Vanaf heden kun je als filmmaker een aanvraag indienen bij Limburg Film Office ter ondersteuning van jouw project. Per project kan maximaal € 11.000 worden aangevraagd. De projecten zijn verbonden met de provincie Limburg en de Limburgse filmindustrie. Zo dient de film (deels) in Limburg gedraaid te worden en dien je gebruik te maken van lokale cast en/of crew en faciliteiten. Deze regeling is bedoeld voor filmmakers die professioneel in de filmsector opereren en zich verder willen ontwikkelen. Om aan te vragen dien je als maker al minimaal twee korte films op je naam te hebben staan.

Lees hier alle details en stuur je plan in.

Ontwikkeling – Lange producties

Vanaf heden kun je als filmmaker een aanvraag indienen bij Limburg Film Office ter ondersteuning van de treatment-ontwikkeling van jouw project. Per project kan maximaal €3.500 worden aangevraagd. Deze regeling is bedoeld voor filmmakers die professioneel in de filmsector opereren en zich verder willen ontwikkelen. De projecten zijn nieuw en hebben nog niet eerder een (ontwikkelings)bijdrage ontvangen van een (film)fonds (zoals het Nederlands Filmfonds). Ook dienen ze inhoudelijk en/of thematisch nauw verbonden te zijn met de provincie Limburg, de Limburgse cultuur, samenleving of Limburgse geschiedenis.

Lees hier alle details en stuur je plan in.

Vragen?

Heb je vragen over dit bericht? Neem contact met ons op!

MORE NEWS